Recept Käse Kuchen

Receptnaam: Käse Kuchen Bron: Harmien
Herkomst: Zwitsers Ingezonden door: Administrator
Basis: Kaas Gewijzigd: 1/23/2010
Gang: Taarten Opmerkingen:
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld een hartige taart 
Bereidingstijd: 30-60 Minuten
Aantal porties: 4

IngrediŽnten:
350 gram bladerdeeg
4 stuks ei
1/2 deciliter melk
1 snufje zout
1 snufje peper
1 snufje nootmuskaat
150 gram geraspte gruyère
150 gram raclette kaas
100 gram bloem
Bereiding Käse Kuchen:

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de 4 eieren, 1/2 dl melk en de 100 gram bloem met de mixer doorelkaar.
Snij de raclette kaas in kleine blokjes en vermeng dit met de geraspte gruyère. Doe de helft van het kaasmengsel bij het beslag.
Vet een taartvorm van 28cm in en bedek de bodem en rand met bladerdeeg.
Schenk het beslag op het bladerdeeg en doe daarop de andere helft van het kaasmengsel.
35 to 45 minuten bakken tot de taart goudbruin is.


Dit recept is afgedrukt uit het receptplaats.nl receptenboek


© receptplaats.nl 2009 :: Stem voor receptplaats bij de culinaire top 50!