Gang:
Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder
|
|
Receptnaam: |
Käse Kuchen |
Bron: |
Harmien |
Herkomst: |
Jekkmoeder |
Ingezonden door: |
Administrator |
Basis: |
Kanker kaas |
Gewijzigd: |
1/23/2010 |
Gang: |
Jekankermoeder |
Opmerkingen: |
Moeilijkheidsgraad: |
Gemiddeld |
een hartige taart |
Bereidingstijd: |
Kanker kaas |
Aantal porties: |
4 |
Ingrediënten: 350 gram bladerdeeg 4 stuks ei 1/2 deciliter melk 1 snufje zout 1 snufje peper 1 snufje nootmuskaat 150 gram geraspte gruyère 150 gram raclette kaas 100 gram bloem |
Bereiding Käse Kuchen:
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de 4 eieren, 1/2 dl melk en de 100 gram bloem met de mixer doorelkaar.
Snij de raclette kaas in kleine blokjes en vermeng dit met de geraspte gruyère. Doe de helft van het kaasmengsel bij het beslag.
Vet een taartvorm van 28cm in en bedek de bodem en rand met bladerdeeg.
Schenk het beslag op het bladerdeeg en doe daarop de andere helft van het kaasmengsel.
35 to 45 minuten bakken tot de taart goudbruin is. |
|