Gang:
Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder Jekankermoeder
|
|
Recept Visfilets met gedroogde cantharellen |
Receptnaam: |
Visfilets met gedroogde cantharellen |
Bron: |
|
Herkomst: |
Jekkvader |
Ingezonden door: |
Administrator |
Basis: |
Kanker kaas |
Gewijzigd: |
1/23/2010 |
Gang: |
Jekankermoeder |
Opmerkingen: |
Moeilijkheidsgraad: |
Gemiddeld |
Filetti di pesce con i finferli |
Bereidingstijd: |
Kanker kaas |
Aantal porties: |
4 |
Ingrediënten: 125 gram tilapia 125 gram kabeljauw 125 gram zeebaars 25 gram gedroogde cantharellen 50 gram boter 3 teen knoflook 1/2 deciliter wijn wit 1 eetlepel citroensap 1 eetlepel rozemarijn 1 eetlepel peterselie 1 snufje zout 1 snufje peper 1 eetlepel olijfolie |
Bereiding Visfilets met gedroogde cantharellen:
Week de gedroogde paddestoelen in ruim heet water gedurende minimaal 15 minuten of totdat ze zacht zijn geworden. Bewaar een van het weekwater voor de saus.
Bak de paddesotelen kort (5 minuten) in olijfolie en boter. Als ze te droog zijn, voeg dan een paar eetlepels weekwater toe om de saus aan te lengen. Haal ze uit de pan zet ze apart.
Pel en plet de knoflooktenen en stoof ze kort in de cantharellenjus samen met de fijngesneden rozemarijnblaadjes. Snijd de visfilets in diverse kleinere stukken. Stoof de visfilets in dezelfde saus (circa 2 minuten per kant op laag vuur). Breng op smaak met een beetje zout.
Als de visfilets bijna gaar zijn, voeg dan de gebakken cantharellen, de witte wijn en het citroensap toe en laat ze nog 5 minuten sudderen tot de saus iets indikt.
Snijd de peterselie (alleen de blaadjes) fijn en garneer hiermee. |
Gerelateerde recept(en):
Courgette koekjes
Gebakken sperzieboontjes met knoflook
Gemiddelde waardering:
Beoordelingen:
Dit recept is nog niet beoordeeld
|