Recept Broccolitaart met geitenkaas

Receptnaam: Broccolitaart met geitenkaas Bron:
Herkomst: Nederlands Ingezonden door: Bianca van Wijgerden
Basis: Groente Gewijzigd: 1/23/2010
Gang: Hoofdgerecht Opmerkingen:
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk  
Bereidingstijd: 30-60 Minuten
Aantal porties: 4

IngrediŽnten:
1 stuks hartige taart deeg
2 stuks sjalot
3 stuks ei
2 theelepel basilicum
50 gram geroosterde amandelen
1 deciliter koffie room
1 kilogram broccoli
300 gram geitenkaas
Bereiding Broccolitaart met geitenkaas:

Een ingevette springvorm bekleden met het deeg en in de koelkast zetten. Broccoli koken. Eieren kloppen met de room, sjalot, kruiden en de kaas. Zonodig zout en/of peper toevoegen. Broccoli in de taartvorm doen, het kaasmengsel er over gieten en de amandelen er over strooien. De taart in de oven zetten op 175 graden celsius gedurende 30-40 minuten. Als de taart te snel bruin wordt er een stukje aluminiumfolie over leggen.

Schaal recept naar Porties [?]



Gemiddelde waardering:


Beoordelingen:


Dit recept is nog niet beoordeeld


© receptplaats.nl 2009 :: Stem voor receptplaats bij de culinaire top 50!