Recept Minestronesoep

Receptnaam: Minestronesoep Bron: Mutti
Herkomst: Italiaans Ingezonden door: Administrator
Basis: Anders Gewijzigd: 1/23/2010
Gang: Hoofdgerecht Opmerkingen:
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld  
Bereidingstijd: 30-60 Minuten
Aantal porties: 6

IngrediŽnten:
200 gram witte kool
200 gram sperzieboontjes
200 gram courgette
200 gram ui
200 gram prei
200 gram knolselderij
200 gram wortel
200 gram aardappels
100 gram macaroni
40 gram spekjes
1 teen knoflook
2 1/2 liter bouillon
1 theelepel gedroogde basilicum
1 theelepel gedroogde salie
1 theelepel gedroogde tijm
1 theelepel gedroogde rozemarijn
1 scheut olijfolie
1 stuks klein blikje tomatenpuree
Bereiding Minestronesoep:

Olijfolie verwarmen in pan en spekjes ongeveer 3 minuten bakken. Alle groenten in kleine blokjes snijden en bij de spekjes doen. Goed doorroeren en dan de verwarmde bouillon erbij. 30 Minuten laten pruttelen met de deksel op de pan.

Blokjes gesneden aardappel erbij en de macaroni en nog 20 minuten zachtes laten stoven. Teentje uitgesperst knoflook, zout, peper en alle gedroogde kruiden erbij. Serveren met stokbrood.

Schaal recept naar Porties [?]



Gemiddelde waardering:


Beoordelingen:


Dit recept is nog niet beoordeeld


© receptplaats.nl 2009 :: Stem voor receptplaats bij de culinaire top 50!